Välj en sida

I Kyrkslätt kan alla som fyllt 60 år nu boka tid till det fjärde coronavaccinet. Man kan ta den fjärde dosen då det gått tre månader sedan det tredje vaccinet. Den som tillfrisknat från coronavirussjukdomen och fått tre vaccindoser får inte en fjärde dos för tillfället eftersom sjukdomen enligt aktuella uppgifter motsvarar en vaccindos.

Coronavaccin ges tillsvidare endast med tidsbeställning. Tid till coronavaccinering kan bokas i tjänsten coronavaccinbokning.fi. Om det inte är möjligt att elektroniskt boka tid, kan du lämna en begäran om återuppringning till hälsocentralens telefontjänst på numret 09 296 83401 (må–to 8–15.30 och fr 8–15), välj nummer 2, coronavaccin. Det är tyvärr rusning i vår telefonservice, så vi rekommenderar att du bokar tiden via tjänsten coronavaccinbokning.fi.

Vi strävar efter att öppna flera tider i systemet, och situationen lever hela tiden. Om det alltså inte genast finns en tid för vaccineringen, lönar det sig att kolla i systemet på nytt senare. Alla tillgängliga vaccinationstider finns på coronavaccinbokning.fi. Det är inte möjligt att få överloppstider via telefonservicen.