Välj en sida
Framsidan / Fritid / Fritid och hobby / Musikinstitutet
kirkkonummi

Musikinstitutet

Välkommen till Kyrkslätts musikinstitut!

Kyrkslätts musikinstitut är en tvåspråkig kommunal musikläroinrättning, som erbjuder musikundervisning enligt den fördjupade lärokursen inom den grundläggande konstundervisningen i Kyrkslätt och Sjundeå. Undervisningen skapar förutsättningar för modigt, kreativt och mångsidigt musikaliskt skapande och ger färdigheter för ansökan till yrkesstudier i musik.

Undervisning ges i huvudsak i Villa Haga, adress Tjänstevägen 5, 02400 Kyrkslätt. Villa Haga på kartan.

Anmälan för nya elever till Kyrkslätts musikinstitut läsåret 2024–2025 sker 6.4 kl.10 – 18.5.2024.

Till musikinstitutets instrumentstudier antas nya elever i anmälningsordning antingen till individuell undervisning, par- eller gruppundervisning. Alla som vill ha instrumentstudier anmäler sig till en kökurs. Vid anmälan ber vi att man antecknar två instrumentönskemål och eventuella tidigare instrumentstudier i punkten Tilläggsuppgifter. Musikinstitutet skapar sedan platserna för individuell undervisning samt för par- och gruppundervisning. Meddelande om den beviljade elevplatsen sänds per e-post i början av juni till de som anmält sig. Du kan bekanta dig med musikinstitutets läroplan på institutets nätsidor.

Elevvalet 2024 är färdig. De almälda har fått information per e-post. De anmälda som vi inte för närvarande kan anta som elever står i kö för elevplatser som blir lediga. Anmälningen är i kraft ända till början av februari 2025. Vi meddelar per e-post om eventuell elevplats som blir ledig.

Till musiklekisgrupperna med musikundervisning för småbarn antas eleverna i anmälningsordning. När du gjort anmälningen får du en automatisk bekräftelse till den e-post du uppgett i personppgifterna. 

En titt in i Kyrkslätts musikinstitut

Institutens Evenemangskalender våren 2024

Följ med musikinstitutet på Facebook

Följ med musikinstitutet på Instagram 

Musikinstitutets kansli

Besöksadress: Kyrkstallsvägen 1 A, vån. 2, 02400 Kyrkslätt
Musikinstitutets kansli på kartan.

Kansliet är öppet enligt överenskommelse under terminerna.

Postadress PB 20, 02401 Kyrkslätt

Telefon 040 126 9312

Kundtjänst per telefon ti och to kl. 13-16 040 126 9312 under terminerna.

E-post opistot@kirkkonummi.fi