Välj en sida
kirkkonummi

För självständiga aktiviteter

Sidan uppdaterad 2.4.2024

LÅNA REDSKAP PÅ MASABY BIBLIOTEK

Visste du, att man kan låna multigolfredskap på Masaby bibliotek? På Frami bredvid biblioteket i Masaby finns en multigolfbana där man fritt får spela frisbeegolf, parkgolf och fotbollsgolf.

Det finns två frisbeegolfset att låna. I vardera finns sex skivor, dvs. för två spelare. Till utlåning finns också två klubbväskor som innehåller två golfklubbor och putters av olika längd, bollar och annat som behövs för spelet. Det finns också instruktioner till spelet och en karta över banan i alla set. Golfutrustningens lånetid är ett dygn. Redskapen kan inte förnyas eller reserveras.

Klubborna och skivorna erbjuds bibliotekets kunder av ungdoms- och idrottstjänsterna och biblioteket i samarbete.

RAGVALDS NATURSTIG

På Ragvalds naturstig kan du bekanta dig med det traditionella agrikulturella landskapet där människans naturens samverkan genom århundraden är väl synlig www.kyrkslatt.fi/ragvalds-naturstig.


UNDERVISNINGSTRÄDGÅRD

I trädgården söder om huvudbyggnaden presenteras gamla odlingsväxter och nyttoväxter. Växtarterna varierar årligen. I trädgården finns olika näringsväxter samt och läkeörter och fiber- och färgningsväxter.


KULTTURSTIGAR I KYRKSLÄTT

Välkommen till Kyrkslätts stigar, ställen och lokala berättelser. Välj språket med flaggan emuseo.fi/kirkkonummitarinat.

KYRKSLÄTTSÄVENTYR

Kyrkslättsäventyret är ett avgiftsfritt familjeinriktat äventyr som sammanställer information om utfärdsmål runt om i Kyrkslätt. Man har valt ut 19 objekt till kartan. Äventyrets inspirerande illustrering får ögonen att undersöka detaljerna, resmålsbeskrivningarna leker med ord som beskriver objekten och basuppgifterna berättar allt väsentligt om dem, www.kyrkslatt.fi/kyrkslattsaventyr.

Ytterligare information

Hobbykoordinator
harrastustoiminta@kirkkonummi.fi