Välj en sida
kirkkonummi

Anvisningar för TIMMI lokalbokningsystemet

Vem kan använda lokalbokningssystemet TIMMI?

Kunden kan registrera sig i lokalbokningssystemet TIMMI som privatperson och/eller som representant för en organisation. Vid registreringen i systemet ska personen ha en e-postadress, som fungerar som användarnamn. Vid registreringen ska den sökande godkänna TIMMIs användarvillkor. När användaren söker turer på TIMMI godkänner han eller hon den elektroniska delgivningen av beslut om turer.   

Registrering som privatperson

När du registrerar dig som privatperson ska du först ge dina egna kontaktuppgifter. Fälten markerade med * är obligatoriska.

Bekanta dig med användarvillkoren och godkänn dem för att gå vidare i registreringen.

Den e-postadress som du uppger vid registreringen är ditt användarnamn.

Du kan utöver de obligatoriska uppgifterna bestämma eget lösenord som ska vara minst 8 tecken. Om det kommer ett förslag på 5-8 tecken i lösenordsfältet, ta bort det och skapa ett eget lösenord.

Efter att du har sparat registreringen får du en länk för att bekräfta ditt lösenord från adressen noreplytilavaraukset(at)kirkkonummi.fi till den e-postadress som du uppgett. Klicka på länken innan du loggar in dig på lokalbokningssystemet TIMMI. 

OBS!

E-postmeddelanden från TIMMI kan på vissa e-posttjänster flyttas till skräppostmappen.

Registrering som representant för en organisation (en registrerad förening, ett företag)

Då du registrerar dig som kontaktperson för en organisation behöver du tillstånd av sällskapet, föreningen eller företaget som du representerar. Då du registrerar dig som representant för en organisation ska du först ge dina egna kontaktuppgifter, välja din roll i den organisation som du representerar och mata in det lösenord du vill ha.

Den e-postadress du uppger fungerar som användarnamn. Klicka sedan ”Jag väljer organisation” och mata in organisationens officiella namn i sökfältet ”Organisationens namn”. En registrering som görs av en kontaktperson för en organisation behandlas i ungdoms- och idrottstjänsterna.

Har du redan registrerat dig som privatperson?

Om du redan har registrerat dig som privatperson kan du i systemet under Egna uppgifter ansöka om att utvidga din användarrätt till kontaktperson för en organisation. 

En registrering som kontaktperson för en organisation och en utvidgning av användarrättighter behandlas (vardagar under tjänstetid), och behandlingstiden är 1-3 dagar. Godkännande bekräftas per e-post.  

OBS!

E-postmeddelanden från TIMMI kan på vissa e-posttjänster beroende på filterinställningarna flyttas till skräppostmappen.

Om organisationen inte finns i registret?

Om organisationen inte finns i registret, ange de begärda uppgifterna om den nya organisationen. När en ny organisation läggs till är obligatoriska uppgifter (märkta med *) bl.a. organisationens namn, gatuadress, postnummer och postanstalt, e-post och hemkommun/hemort.

FO-nummer ska anges i faktureringsuppgifterna. Du kan också separat uppge kontaktuppgifterna till den som betalar bokningarna och lokalhyrorna, om personen är en annan. 

Har du glömt ditt Timmi-lösenord?

Nytt lösenord. 

Hur bokar jag i lokalbokningssystemet TIMMI? 

Uppe till vänster i TIMMI-vyn finns: Reservationskalender, Reservera rum, Mina uppgifter, Mina tjänster.

Reservationskalender – kalendervy och göra bokningsapplikationer.

Reservera rum – sök lediga tider.

Mina uppgiter – kontrollera och redigera dina egna uppgifter.

Mina tjänster – bläddra i dina egna bokningar.

När du har valt rätt lokal och tidpunkt, flytta musen på önskad ledig tidpunkt (vit) och klicka en gång med musen. Tidpunkten öppnas i bokningsansökningsvyn där du ska fylla i alla obligatoriska fält.

Reservationsuppgift

Ange i fältet Varaustieto vad reservationen gäller. T.ex. karateträningar, pojkar 2006. Vänligen beakta att du ALLTID ska göra separat ansökan för varje grupp. Om du t.ex. ansöker om bara en tur för karateträningar, pojkar 2006, lämna in endast en ansökan.

Datum

Ange i fältet tidsintervall klockslaget då turen börjar och slutar.

Datum

Ange i fältet Datum den period som du söker turer för, t.ex. 15.8.2020-15.5.2021. Du behöver inte göra en separat anmälan för varje vecka, utan en ansökan räcker för hela perioden.

Fyll i de övriga obligatoriska uppgifterna och klicka till sist på Följande.

Behöver du hjälp?

Skicka e-post tilavaraukset@kirkkonummi.fi.
Huvudanvändarna av lokalbokningssystemet TIMMI inom ungdoms- och idrottstjänsterna
svarar på e-posten.