Välj en sida

Simhallens evenemang

På den här sidan hittar du aktuell information om evenemangen i simhallen.

Vattenlekar varje lördag 12.15–17.00

Det ordnas vattenlekar i simhallen på lördagar. Vid evenemanget kan du prova på bl.a. det populära lianrepet, många olika slags vattenleksaker och jätteringar. Välkommen till lekarna enbart med inträdesavgiften!

Vattendisco på sportlovet

I simhallen ordnas ett Vattendisco-evenemang för hela familjen under sportlovsveckan (vecka 8). Olika slags aktiviteter i såväl bassängutrymmena som i de övriga lokalerna. Vi uppdaterar tidtabellerna och programmet senare.

Prova på-motion i augusti

Välkommen att bekanta dig med ungdoms- och idrottstjänsternas samt medborgarinstitutets motionsgruppers höstutbud. På evenemanget kan du bekanta dig med den kommande säsongens ledda motionstimmar. Följande dag börjar anmälan till ungdoms- och idrottstjänsternas kurser.

Du kan delta gratis i dagens alla introduktionstimmar om du så vill (deltagandet i verksamheten i bassängutrymmena kräver inträdesbiljett till simhallen)! Välj fritt timmar enligt intresse och tidtabell. Evenemanget är öppet för alla. Vi uppdaterar tidtabellerna och programmet senare.

Nyhet: https://www.kyrkslatt.fi/prova-pa-motion-i-simhallen-tisdag-158

Aquamania på höstlovet

I simhallen ordnas ett Aquamania-evenemang för hela familjen under höstlovsveckan (vecka 42). Olika slags aktiviteter i såväl bassängutrymmena som i de övriga lokalerna. Se evenemangsinformation här: evenemangskalender

Stämningssimning i december

De stämningsfulla simevenemangen ordnas till allas glädje åter två gånger i veckan hela december. Vid evenemanget kan du njuta av stämningen som den dämpade belysningen och poolbelysningen skapar i kombination med julmusik. OBS! Stämningssimningarna är avgiftsfria men kräver inträdesavgift till simhallen. Vi uppdaterar tidtabellen närmare evenemangen.

Julens temajumpor

Gratis vattenjumpor med jultema i december! Du behöver inte anmäla dig separat till jumporna. Alla jumpor är i stora bassängens grunda del. OBS! Juljumporna är avgiftsfria, men deltagande kräver inträdesavgift till simhallen. Vi uppdaterar programmet närmare evenemanget.

Ytterligare evenemang i Kyrkslätt i evenemangskalendern