Välj en sida
Framsidan / Arbete och företagande / Aktuellt / Förfaranden / Kyrkslätts Rekryfestival
kirkkonummi

Kyrkslätts Rekryfestival

Allmänt om Rekryfestivalen 

Till Rekryfestivalen samlar vi årligen arbetsgivare som har behov av att anställa nya arbetstagare, arbetssökande samt serviceproducenter som arbetar inom sysselsättningstjänster. De närvarande läroanstalterna presenterar utbildningsmöjligheter som främjar de arbetslösas färdigheter att söka jobb eller gör det möjligt att till och med byta bransch. På Rekryfestivalen berättar vi också för intresserade om möjligheten till att bli företagare.

Fr.o.m. år 2019 har Kyrkslätts Rekryfestival har ordnats redan för femte gången. Tidigare gånger då Kyrkslätts Rekyfestival har ordnats har det deltagit rekryterande arbetsgivare, arbetssökande, producenter av sysselsättningstjänster och läroanstalter. På festivalen har man också berättat om att bli företagare och om möjligheterna till småföretagsamhet. I programmet ingår också intressanta informationsinslag om aktuella teman och tillgängliga sysselsättningstjänster.

På evenemanget har varit bland annat diskar och informationsinslag om arbetssökning, studier, företagsamhet. Vid diskarna har arbetssökandena och arbetsgivarna haft möjlighet att träffas och diskutera sysselsättningsmöjligheter.

Anmälningen är öppen! Anmäl dig här: https://kyrkslatt.fi/kyrkslatts-rekryfestival-kommer-igen-i-host-vi-bjuder-in-organisationer-for-att-bilda-natverk/

Rekryfestivalen 2023

Ytterligare information
Catharina Sunnari
sysselsättningskoordinator
040 1269 860
förnamn.efternamn@kirkkonummi.fi