Välj en sida
Framsidan / Kommunen / Information om Kyrkslätt / Lediga arbetsplatser och kommunrekry
kirkkonummi

Lediga arbetsplatser och kommunrekry

kuntarekry logo

Kom med och förnya Kyrkslätt!

Om lediga arbetsplatser i Kyrkslätts kommun meddelas i tjänsten Kommunrekry.fi.

Ansökningar till tjänster och befattningar skickas via Kommunrekry.

Kommunen satsar på gott ledarskap

Vi har ca 120 chefer och vi satsar kraftigt på deras utbildning. Vi tror att utvecklandet av chefernas kunnande ökar personalens arbetsmotivation och arbetstrivsel.Vi har regelbundet dagar för främjande av arbetsförmåga, dvs. Tyky-dagar. Kommunens personalråd ordnar rekreations- och motionsverksamhet för personalen.

Kommunens särdrag är äkta tvåspråkighet, som du kan dra nytta av om du vill. Du märker dess berikande inverkan även i det dagliga arbetslivet.

Kyrkslätt som arbetsmiljö

Kyrkslätts kommun växer kraftigt. Tjänsterna och arbetsplatserna blir fler och utvecklas med hjälp av kompetenta människor. Cirka 2000 anställda tar hand om tjänster för över 38 000 kommuninvånare.

Kyrkslätts kommun ligger nära huvudstadsregionen (Helsingfors, Esbo, Grankulla, Vanda) och gränsar till västra Nyland (Sjundeå, Vichtis). Kyrkslätt är med i HRT:s taxe- och tariffsystem i fråga om både buss- och tågtrafik, så trafiken och biljettpriser är gynnsamma även för den som använder kollektivtrafikmedel.

Till Kyrkslätt kommer man från huvudstadsregionen med tåg, buss och utmärkt med egen bil i motsatt riktning till rusningstrafiken både till och från jobbet, som bäst till och med inom en halv timme.

Vi erbjuder vår personal utmärkta företagshälsovårdstjänster och hjälper till med att skaffa bostad.

Här finns yrken av många slag och vi behöver jämt kunnig personal. Kom till oss, här kan du utnyttja ditt kunnande och utvecklas i ditt arbete!

Arbetsförvaltningens lediga arbetsplatser

På arbetsförvaltningens webbsidor kan du söka lediga arbetsplatser i Kyrkslätt genom att välja Kyrkslätt som sökvillkor. Sök arbetsplatser på adressen www.mol.fi.

Lediga arbetsplatser inom kommunbranschen

www.kuntarekry.fi

Kuntalehdessä ilmoitetut työpaikat

EURES

Eures är en portal för yrkesmässig rörlighet. Via portalen är det enkelt att hitta information om arbetsplatser och utbildningsmöjligheter i Europa. Länk till Eures-portalen.

Ytterligare information

Förfrågningar om alla lediga platser per e-post: fornamn.efternamn@kirkkonummi.fi eller via kommunens växel, tfn 09 29671