Välj en sida

På barnens och ungas sportlov erbjuds bland annat motionsläger, mångsidig sportlovsklubb och två svenskspråkiga klubbar. Det finns också verksamhet utan anmälan som till exempel skridskoåkning samt Hobbybilsverksamhet. Sportlovsverksamheten i Kyrkslätt ordnas av föreningar och organisationer och Kyrkslätts kommuns fritidstjänster.

Fritidstjänsterna har sammanställt sportlovsverksamhet för barn och unga på kommunens webbplats. Kolla utbudet av sportlovsverksamhet på verksamhet under lovtiderna-webbsidan.

Sportlovsläger som Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster ordnar hittar du här.

Hobbybilen kör igen omkring i kommunen!

På höstlovet erbjuder vi också avgiftsfri Hobbybilsverksamhet för barn och unga – kom med till inspirerande ledda uteaktiviteter för barn och unga! Det lovas motionsglädje och vintrigt nöje bland annat med snöfotis, -curling, miniskidor och den mycket populära grenen sugkoppsbågskytte. På eftermiddagar kör Hobbybilen till den överenskomna platsen och erbjuder en unik erfarenhet av escape-spelet inomhus – du vill inte missa detta! Ingen förhandsanmälan, man ställer sig i kö för att delta. Spelet tar cirka 10 minuter, det finns plats för högst 9 grupper per plats. Platserna för escape-spelet hittar du nedan.

Hobbybilens tidtabell för sportlovet hittar du på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen.

Ytterligare information om sammanställningen av sportlovsverksamhet:

Hobbykoordinator

harrastustoiminta@kirkkonummi.fi