Välj en sida

I år erbjuds olika läger och klubbar på sommaren för barn och unga. Aktiviteter ordnas bland annat på läger inom idrott, teater och natur. Sommarverksamheten i Kyrkslätt ordnas av föreningar och organisationer och Kyrkslätts kommuns fritidstjänster.

Fritidstjänsterna har sammanställt sommarverksamhet för barn och unga på kommunens webbplats. Kolla utbudet av sommarverksamhet på verksamhet under lovtiderna-webbsidan.

Sommarlovsläger som Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster ordnar hittar du på följande webbsida www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi. Anmälan till lägren börjar 8.4 kl.9.00.

Hobbybilen kör omkring under sommarlovet!

På sommarlovet erbjuder vi också avgiftsfri Hobbybilsverksamhet för barn och unga. Kommunens unika och innovativa Hobbybilsverksamhet tar med sig redskapen och motionsmöjligheterna nära barnen och de unga. Hållplatser är t.ex. skolornas gårdsområden, invånarparker, idrottsplatser och torgområden där det finns plats att spela och leka tillsammans. Verksamhet erbjuds i centrum, Veikkola, Masaby och på glesbygdsområdena. Hobbybilens närmare tidtabell hittar du på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen. Tidtabellen för sommarlovet uppdateras senast 20.5.

Ytterligare information om sammanställningen av sommarlovsverksamhet:

Hobbykoordinator

harrastustoiminta@kirkkonummi.fi