Välj en sida

Behöver ditt barn något kul att göra under sommarlovet? Du hinner ännu anmäla dig till läger och klubbar! Aktiviteter ordnas bland annat på läger inom idrott, konst, teater och natur i centrum, Masaby och Veikkola. Sommarverksamheten i Kyrkslätt ordnas av föreningar och organisationer och Kyrkslätts kommuns fritidstjänster.

Fritidstjänsterna har sammanställt sommarverksamhet för barn och unga på kommunens webbplats. Kolla utbudet av sommarverksamhet på verksamhet under lovtiderna-webbsidan. Obs. Det har kommit nya meddelanden och sidan har kompletterats.

Sommarlovsläger som Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster ordnar hittar du på följande webbsida www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi.

Låna redskap på Masaby bibliotek

På Frami bredvid biblioteket i Masaby finns en multigolfbana där man fritt får spela frisbeegolf, parkgolf och fotbollsgolf.

Det finns två frisbeegolfset att låna. I vardera finns sex skivor, dvs. för två spelare. Till utlåning finns också två klubbväskor som innehåller två golfklubbor och putters av olika längd, bollar och annat som behövs för spelet. Det finns också instruktioner till spelet och en karta över banan i alla set. Golfutrustningens lånetid är ett dygn. Redskapen kan inte förnyas eller reserveras.

Utlåning av golfutrustning är en del av den avgiftsfria hobbyverksamheten för barn och unga i Kyrkslätts kommun. Läs mer om den avgiftsfria hobbyverksamheten på adressen www.kyrkslatt.fi/fritid.

Klubborna och skivorna erbjuds bibliotekets kunder i samarbete av ungdoms- och idrottstjänsterna och biblioteket.