Välj en sida

Kyrkslätts simhall och Gladius Kirkkonummi ry ordnar tillsammans en simkunnighetsdag lördag 19.8 kl. 10–12. Innehållet i simkunnighetsdagen är avsett för såväl barn, vuxna som för hela familjen.

Skulle din simteknik behöva lite finslipning? I den stora bassängen inspekterar en tränare från Gladius din simstil och ger tips och instruktioner för att utveckla simtekniken.

Och vad finns det för sätt att röra sig och lära sig i vatten tillsammans med ett litet vattendjur? I undervisningsbassängen sätter simlärarna från Gladius familjens minsta med deras vårdnadshavare i rörelse och ger genom lekar idéer för glädjen att lära sig.

Dessutom instrueras en pigg vattengympa av vår idrottsinstruktör som passar alla åldrar i den grunda delen av den stora bassängen från 10.15 till 10.45.

För att delta i simkunnighetsdagen behöver du bara betala simhallens inträdesavgift. Simhallen är under evenemanget öppen som normalt för kunderna, men en del av banorna i den stora bassängen och undervisningsbassängen är reserverade för evenemanget.

Välkommen att simma, lära och prova på vattengympa!

Kyrkslätts simhall ligger på adressen Gesterbyvägen 41, 02400 Kyrkslätt.

 

 

Länkar:

Kyrkslätts simhall

Gladius Kirkkonummi ry

Evenemangskalender

 

Ytterligare information:

Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster

nuorisojaliikunta@kirkkonummi.fi