Välj en sida

Kyrkslätts kommun erbjuder även på jullovet mångsidiga aktiviteter för både barnfamiljer och vuxna.

Hobbybilen kör omkring i kommunen på jullovet! Kommunens unika och innovativa Hobbybilsverksamhet tar med sig redskapen och motionsmöjligheterna nära barnen och de unga. Hållplatser är t.ex. skolornas gårdsområden, invånarparker, idrottsplatser och torgområden där det finns plats att spela och leka tillsammans. Till hobbybilens tidtabell. Hobbybilsverksamheten är gratis!

Kyrkslättsäventyret – ett avgiftsfritt familjeinriktat äventyr som sammanställer information om utfärdsmål runt om i Kyrkslätt! Delta i Kyrkslättsäventyret genom att göra utflykter till resmålen eller genom att spela brädspelet Kyrkslättsäventyret. Anteckna ert namn i äventyrardiplomet och bekanta er med Kyrkslätts underbara utflykts- och kulturmål. 

I Kyrkslätts simhall får du njuta av stämningssimningar och julgympor! Tidtabellerna för stämingssimningar och julgympor.  OBS! Julgymporna är avgiftsfria, men deltagande kräver inträdesavgift till simhallen!

Avvikande öppettider i simhallen vid årsskifte 2022–2023

o   23.-25.12 årsservice, julafton och juldagen stängd

o   26.12 Annandag jul kl.10.00–18.00

o   31.12 Nyårsafton kl. 07.00–15.00 (kassan stängs kl. 14.00)

o   1.1.2023 Nyårsdag stängd

o   6.1.2023 Trettondagen kl.10.00-18.00 (kassan stängs kl. 17.00)

o   Normala öppethållningstider hittar ni på simhallens hemsidor

Skidåkning och skridskoåkning! På ulkoliikunta.fi, som uppdateras av dem som underhåller planerna, kan du kontrollera i vilket skick kommunens skidspår och planer är och i vilken situation nedisningen av planerna är. Mer information om skidspåren och nedisningen av närplanerna. 

Glöm vardagen i vaken! I Kyrkslätt kan du syssla med vinterbad i Lamminjärvi i Veikkola och i Djupström. Observera att du ska lösa ut en nyckel till omklädningsrummet. Nyckeln kan lösas ut i kommunhuset. Mer information om vinterbad i Kyrkslätt. 

 

I kommunens evenemangskalender hittar du fler lokala evenemang.

God jul och gott nytt år 2023!