Välj en sida

Företagare, när har du senast funderat på nya sätt att marknadsföra och sälja ditt företags produkter och/eller tjänster? Känns det som att det finns mycket att göra inom marknadsföring och försäljning, men du vet inte riktigt var du ska börja?

Välkommen till workshopen Marknadsför, sälj, skapa framgång!, där du har möjlighet att fundera på och planera försäljnings- och marknadsföringsmetoder samt -budskap för just ditt företag.

Workshopen Marknadsför, sälj, skapa framgång! ordnas under våren i två delar. I workshopens första del bekantar vi oss med planeringen av profilerande marknadsföringskoncept och i den andra delen fördjupar vi oss i hemligheterna bakom briljanta hisstal. Som utbildare vid workshoparna fungerar erfarna experter inom försäljning och marknadsföring: Anna Blankman-Haimila från OneCoach Oy, Sari Olsio från evida Oy och Eero Peurala från Good Point Consulting Oy.

Workshopen Profilerande marknadsföringskoncept (Kyrkslätt 7.2.2023)
Vi utvecklar ett tydligt och verkningsfullt marknadsföringskoncept för ditt företag. I den kreativa workshopen får du sparring av ledaren, en erfaren markandsföringsplanerare och av de övriga deltagarna.

 Workshopens resultat:
– du förtydligar ditt företags huvudsakliga budskap
– du kan skapa profilerande och tydlig marknadsföringskommunikation
– ditt företags marknadsföring och kommunikation följer en röd tråd

När? 7.2.2023 kl. 9.00-10.30 (frukostbjudning kl. 8.30)
Var? Ervastvägen 2, 02400 Kyrkslätt
Till vem? Företagare och de som är intresserade av företagande
Utbildare: Eero Peurala, Good Point Consulting Oy
Pris: Tillställningen är gratis

Obs! Ett begränsat antal platser.

Workshoparna ordnas av FöretagsEsbo.

Reservera din plats här.