Välj en sida

Rekryfestivalen hålls i höst igen, och planeringen har redan börjat. Evenemangsdagen är tisdag 4.10.2022 kl. 10–15. I år ordnas Rekryfestivalen med mån av möjlighet som ett hybridevenemang. Evenemanget är avgiftsfritt.

Arrangörer är Kyrkslätts kommuns kommunutvecklingsenhet, Sysselsättningstjänsterna Toimari, Navigatorn och Katalysatorn, Nylands TE-byrå samt Life in Kirkkonummi.

På evenemanget utlovas bland annat diskar och informationsinslag om arbetssökning, studier, företagsamhet, tjänsten Navigatorn som är riktad till de unga, tjänsterna inom projektet Katalysatorn för 30 år fyllda arbetssökande i Kyrkslätt samt om Sysselsättningstjänsterna Toimari. Vid diskarna har arbetssökandena och arbetsgivarna möjlighet att träffas och diskutera sysselsättningsmöjligheter.

Tidigare gånger då Kyrkslätts Rekyfestival har ordnats har det deltagit rekryterande arbetsgivare, arbetssökande, producenter av sysselsättningstjänster och läroanstalter. På festivalen har man också berättat om att bli företagare och om möjligheterna till småföretagsamhet. I programmet ingår också intressanta informationsinslag om aktuella teman och tillgängliga sysselsättningstjänster.

Ytterligare information: tyollisyys(a)kirkkonummi.fi / www.kyrkslatt.fi/kyrkslatts-rekryfestival