Välj en sida

I idrottshallen i Jokirinteen oppimiskeskus (Åängsvägen 5, 02400 Kyrkslätt) har inletts den första fullvärdiga tränings- och matchperioden efter coronapandemin. Idrottshallen i Jokirinteen oppimiskeskus är en 1 500 m2 stor idrottshall som vid behov kan delas in tre olika avdelningar. Idrottshallens publikkapacitet är 1 200 personer. På kvällar och veckoslut tränar allt från familjer till vuxna, och till och med tävlingsidrottare, många olika slags idrottsgrenar i hallen.

Höstens hobbyanvändning har startat fartfyllt. Visst finns det fortfarande frågor i hallen som man bör lösa tillsammans med olika aktörer för att möjliggöra en allt smidigare vardag. För tillfället testar man till exempel tillsammans med innebandylaget Kirkkonummi Rangers ett PIN-kodssystem avsett för dörröppningen under kvälls- och veckoslutsanvändarnas träningsturer.

Mångsidiga evenemang i Jokirinne

I idrottshallen i Jokirinteen oppimiskeskus kan man ordna bl.a. nationella och internationella idrottsevenemang och kulturevenemang. Under höstperioden spelas det i hallen bl.a. innebandymatcher på olika nivåer och ordnas gruppgymnastik- och dansuppvisningar. Evenemangen i idrottshallen i Jokirinteen oppimiskeskus finns i Kyrkslätts kommuns evenemangskalender, dit aktörerna själva inför sina evenemangsuppgifter. Evenemangsarrangörernas info har också sammanställts på kommunens webbplats.

Följande evenemang är en handbollslandskamp mellan Finland och Estland tisdag 1.11. Kolla evenemangets uppgifter här. Arrangör är KyIF handboll.

Lördag 5.11. ordnar innebandyföreningen Kirkkonummi Rangers en 30-årsjubileumsmatch mot ÅIF från Sibbo. Ytterligare information om matcherna på Kirkkonummi Rangers ry:s webbplats

Välkommen till evenemangen idrottshallen i Jokirinteen oppimiskeskus!

Ytterligare information om kvälls- och veckoslutsanvändningen i Jokirinteen oppimiskeskus

Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster, tilavaraukset(a)kirkkonummi.fi