Välj en sida

På barnens och ungas höstlov erbjuds motionsläger, mångsidig höstlovsklubb och två svenskspråkiga höstlovsläger. Det finns också verksamhet utan anmälan som till exempel höstlovssysselsättning dagligen i Masaby och Veikkola bibliotek samt Hobbybilsverksamhet.  Höstlovsverksamheten i Kyrkslätt ordnas av föreningar och organisationer och Kyrkslätts kommuns fritidstjänster.

Fritidstjänsterna har sammanställt höstlovsverksamhet för barn och unga på kommunens webbplats. Kolla utbudet av höstlovsverksamhet på verksamhet under lovtiderna-webbsidan.

Höstlovsläger som Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster ordnar hittar du här.

Hobbybilen kör igen omkring i kommunen!

På höstlovet erbjuder vi också avgiftsfri Hobbybilsverksamhet för barn och unga. Kommunens unika och innovativa Hobbybilsverksamhet tar med sig redskapen och motionsmöjligheterna nära barnen och de unga. Hållplatser är t.ex. skolornas gårdsområden, invånarparker, idrottsplatser och torgområden där det finns plats att spela och leka tillsammans. Verksamhet erbjuds i centrum, Veikkola, Masaby och på glesbygdsområdena. Hobbybilens närmare tidtabell hittar du på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen. Tidtabellen för höstlovet uppdateras senast 6.10.

höstlovsverksamhet