Välj en sida

Lokala aktörerna fotbollsföreningen FC Kyrkslätt, innebandyföreningen Kirkkonummi Rangers och ishockeyföreningen HCK Salamat genomförde tillsammans med kommunens fritidstjänster ett HobbyHjältarna-evenemang för lägre årskurser i Heikkilän koulu torsdag 10.2.2022. Hobbybilen som redan är bekant och populär bland Kyrkslättsborna var också med. Under dagen fick barnen spela små fotbolls- och innebandymatcher och skjuta puckar i mål i slutet av en dribblingsbana. Barnen bekantade sig mycket glatt och ivrigt med idrottsgrenarna och undgick inte att svettas lite. Dagen var på alla sätt riktigt lyckad!

Anmälningen till de avgiftsfria hobbygrupperna pågår

De avgiftsfria hobbygrupperna för barn och unga har startat. Det finns bl.a. handarbete, metalletningsklubb, konditionssalsverksamhet, krav maga, musik, miljöskola och motionsgrupper. Anmälningstiden pågår redan till en del av hobbygrupperna. Grupperna och länkarna till anmälan finns på adressen www.kyrkslatt.fi/myhobby-och-talent-hobbygrupper. Vi lägger ännu till fritidsintressen, så det lönar sig att följa med sidan.

HobbyHjältarna-verksamheten och de avgiftsfria hobbygrupperna är en del av Kyrkslätts kommuns avgiftsfria hobbyverksamhet för barn och unga. Läs mer om hobbyverksamheten på adressen www.kyrkslatt.fi/fritid.

På bilden har HobbyHjältarna-evenemanget kommit bra igång.

Ytterligare information

Hobbykoordinator Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi eller tfn 0400-752294

Kyrkslätts kommuns fritidstjänster

 

Innebandyföreningen Kirkkonummi Rangers ry: www.kirkkonummirangers.fi

Fotbollsföreningen FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net

Ishockeyföreningen HCK Salamat ry: www.salamat.fi