Välj en sida

HobbyHjältarna-evenemanget hölls torsdagen 17.2.2022 för Bobäcks skolas elever. Våra lokala aktörer, fotbollsföreningen FC Kyrkslätt och ishockeyföreningen HCK Salamat samt kommunens fritidstjänster, skapade en möjlighet för barnen att bekanta sig med olika hobbyer. I ett mikrospel i fotboll sprang eleverna med kvicka ben, och skottradarn i ishockey blev mycket populär. Svettiga och glada tackade eleverna i Bobäcks skola stort HobbyHjältarna-aktörerna. Efter sportlovet fortsätter HobbyHjältarna-evenemangen igen!

Anmälningen till de avgiftsfria hobbygrupperna pågår

De avgiftsfria hobbygrupperna för barn och unga har startat. Det finns bl.a. handarbete, metalletningsklubb, konditionssalsverksamhet, krav maga, musik, miljöskola och motionsgrupper. Grupperna och länkarna till anmälan finns på adressen www.kyrkslatt.fi/myhobby-och-talent-hobbygrupper.

HobbyHjältarna-verksamheten och de avgiftsfria hobbygrupperna är en del av Kyrkslätts kommuns avgiftsfria hobbyverksamhet för barn och unga. Läs mer om hobbyverksamheten på adressen www.kyrkslatt.fi/fritid.

 

På bilden fokuserar Bobäcks skolans elev att skjuta pucken i mål.

Ytterligare information

Hobbykoordinator Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi eller tfn 0400-752294

Kyrkslätts kommuns fritidstjänster

Fotbollsföreningen FC Kyrkslätt rf: www.fckirkkonummi.net

Ishockeyföreningen HCK Salamat ry: www.salamat.fi