Välj en sida

De lokala aktörerna, FC Kirkkonummi och ishockeyföreningen HCK Salamat, samt kommunens fritidstjänster besökte torsdag 24.3 Gesterbyn koulu för att ordna ett HobbyHjältarna-evenemang. Den här gången var det femte- och sjätteklassarnas tur att delta i evenemanget. Eleverna fick prova spela fotboll och göra mål i ishockey. HobbyHjältarna-aktörerna var särskilt nöjda med elevernas aktivitet och positivitet. Eleverna var mycket initiativrika och de var verkligen energiska!

Anmälningen till de avgiftsfria hobbygrupperna pågår

De avgiftsfria hobbygrupperna för barn och unga har startat. Det finns bl.a. handarbete, metalletningsklubb, konditionssalsverksamhet, krav maga, musik, miljöskola och motionsgrupper. Anmälningstiden till hobbygrupperna pågår redan. Grupperna och länkarna till anmälan finns på adressen www.kyrkslatt.fi/myhobby-och-talent-hobbygrupper

HobbyHjältarna-verksamheten och de avgiftsfria hobbygrupperna är en del av Kyrkslätts kommuns avgiftsfria hobbyverksamhet för barn och unga. Läs mer om hobbyverksamheten på adressen www.kyrkslatt.fi/fritid.

 På bild 1 provar en elev på skottradarn i ishockey.

På bild 2 kvicka ben i fotbollsmatchen. 

Ytterligare information

Hobbykoordinator Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi eller tfn 0400-752294

Kyrkslätts kommuns fritidstjänster

Fotbollsföreningen FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net

Ishockeyföreningen HCK Salamat ry: www.salamat.fi