Välj en sida

HobbyHjältarna-evenemanget fortsatte igen efter ett soligt sportlov. Nu var det dags för Sjökulla skola, som HobbyHjältarna besökte torsdag 3.3.2022. Den här gången medverkade de lokala aktörerna ishockeyföreningen HCK Salamat och flersportsföreningen Veikkolan Veikot (VeVe) samt kommunens fritidstjänster. Eleverna fick pröva den mångsidiga friidrottsbanan som VeVe byggt samt dribbelbanan som Salamat upprätthåller och förstås skottradarn. Eleverna och lärarna tog så varmt och ivrigt emot HobbyHjältarna-aktörerna, vilket vi är mycket glada och tacksamma för!

 

Anmälningen till de avgiftsfria hobbygrupperna pågår

De avgiftsfria hobbygrupperna för barn och unga har startat. Det finns bl.a. handarbete, metalletningsklubb, konditionssalsverksamhet, krav maga, musik, miljöskola och motionsgrupper. Anmälningstiden till hobbygrupperna pågår redan. Grupperna och länkarna till anmälan finns på adressen www.kyrkslatt.fi/myhobby-och-talent-hobbygrupper.

HobbyHjältarna-verksamheten och de avgiftsfria hobbygrupperna är en del av Kyrkslätts kommuns avgiftsfria hobbyverksamhet för barn och unga. Läs mer om hobbyverksamheten på adressen www.kyrkslatt.fi/fritid.

 

På bild 1 instruerar VeVe:s instruktör hur man rör sig vid friidrottsbanan.

På bild 2 provar eleverna ishockeyföreningens skottradarn.

Ytterligare information

Hobbykoordinator Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi eller tfn 0400-752294

Kyrkslätts kommuns fritidstjänster

Flersportsföreningen Veikkolan Veikot ry: www.veve.net

Ishockeyföreningen HCK Salamat ry: www.salamat.fi