Välj en sida

HobbyHjältarna besökte Papinmäen koulu 31.3 och fick de hurtiga eleverna i årskurserna 1–8 att röra på sig i soligt väder. De lokala aktörerna FC Kirkkonummi och ishockeyföreningen HCK Salamat samt kommunens fritidstjänster var på plats. Eleverna behärskade mycket väl fotbollsspelet och skotträningen i ishockey. Eleverna tyckte också om fritidstjänsternas bågskyttekontroll. Torsdag 7.4 var det dags för Kantvikin koulu att delta i ett HobbyHjältarna-evenemang. Den här gången var det dags för eleverna i årskurserna 1–2 att bekanta sig med olika hobbyer. Vårföret med snöfall störde inte eleverna, utan de var mycket energiska och fartfyllda! FC Kirkkonummi, HCK Salamat, innebandyföreningen Kirkkonummi Rangers och fritidstjänsterna var glada igen över ett lyckat evenemang tillsammans med eleverna i Kantvikin koulu. 

Anmälningen till de avgiftsfria hobbygrupperna pågår

De avgiftsfria hobbygrupperna för barn och unga har startat. Det finns bl.a. handarbete, metalletningsklubb, konditionssalsverksamhet, krav maga, musik, miljöskola och motionsgrupper. Anmälningstiden till hobbygrupperna pågår redan. Grupperna och länkarna till anmälan finns på adressen www.kyrkslatt.fi/myhobby-och-talent-hobbygrubber  

HobbyHjältarna-verksamheten och de avgiftsfria hobbygrupperna är en del av Kyrkslätts kommuns avgiftsfria hobbyverksamhet för barn och unga. Läs mer om hobbyverksamheten på adressen www.kyrkslatt.fi/fritid.

Sommarverksamhet för barn och unga i Kyrkslätt 2022

I år erbjuds många olika läger och klubbar på sommaren för barn och unga. Aktiviteter ordnas bl.a. på läger och inom musik, idrott, konst, teater och natur i centrum, Masaby och Veikkola. Sommarverksamheten i Kyrkslätt ordnas av föreningar och organisationer och Kyrkslätts kommuns fritidstjänster.

Kolla utbudet i broschyren om sommarlovsaktiviteter för barn och unga i Kyrkslätt år 2022 på adressen: www.kyrkslatt.fi/verksamhet-under-lovtiderna

På bilden hobbykoordinatorn och kommunens egna hobbybil

Ytterligare information

Hobbykoordinator Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi eller tfn 0400-752294

Kyrkslätts kommuns fritidstjänster

Fotbollsföreningen FC Kyrkslätt rf: www.fckirkkonummi.net

Innebandyföreningen Kirkkonummi Rangers ry: www.kirkkonummirangers.fi

Ishockeyföreningen HCK Salamat ry: www.salamat.fi