Välj en sida

Eleverna i Masalan koulu fick torsdag 17.3.2022 tillfälle att besöka den nya övertryckshallen i Masaby för att tillbringa motionsstunder på HobbyHjältarna-evenemanget. De bekanta lokala aktörerna, fotbollsföreningen FC Kirkkonummi, ishockeyföreningen HCK Salamat och innebandyföreningen Kirkkonummi Rangers, samt kommunens fritidstjänster var med och presenterade olika hobbymöjligheter för eleverna i Masalan koulu. Redan när eleverna steg in i övertryckshallen var de ivriga av evenemanget och deltog raskt i varje gren. Evenemanget blev lyckat tack vare de utmärkta omständigheterna och de energiska eleverna!

Anmälningen till de avgiftsfria hobbygrupperna pågår

De avgiftsfria hobbygrupperna för barn och unga har startat. Det finns bl.a. handarbete, metalletningsklubb, konditionssalsverksamhet, krav maga, musik, miljöskola och motionsgrupper. Anmälningstiden till hobbygrupperna pågår redan. Grupperna och länkarna till anmälan finns på adressen www.kyrkslatt.fi/myhobby-och-talent-hobbygrupper

HobbyHjältarna-verksamheten och de avgiftsfria hobbygrupperna är en del av Kyrkslätts kommuns avgiftsfria hobbyverksamhet för barn och unga. Läs mer om hobbyverksamheten på adressen www.kyrkslatt.fi/fritid.

 

På bild 1 spelar eleverna fotboll. 

På bild 2 instruerar tränarna från Salamat eleverna.

På bild 3 spelar eleverna innebandy. 

Ytterligare information

Hobbykoordinator Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi eller tfn 0400-752294

Kyrkslätts kommuns fritidstjänster

Fotbollsföreningen FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net

Innebandyföreningen Kirkkonummi Rangers ry: www.kirkkonummirangers.fi

Ishockeyföreningen HCK Salamat ry: www.salamat.fi