Välj en sida

Hobbybilen, som erbjuder mångsidig hobbyverksamhet, har nu kört omkring i Kyrkslätt i redan fem veckors tid den här sommaren. Dessa veckor har i hobbybilen varit fulla av soligt väder, roliga aktiviteter och samvaro. Dagligen kan tiotals barn och unga och deras föräldrar utöva fritidsintressen tillsammans på olika håll i Kyrkslätt där hobbybilen stannar. Det kan vara fotboll med kompisen, scooterkörning eller sugkoppsbågskytte, som också gillas av föräldrarna. Ungdoms- och idrottstjänsternas sommarjobbare berättade om sina tankar kring hobbybilens verksamhet:

”Moj! Jag har sommarjobbat i hobbybilen de senaste fyra veckorna. Veckorna gick mycket fort tack vare en trevlig arbetsbild och härliga arbetskamrater. Jag har fått se och hjälpa till med hobbybilens verksamhet dagligen, och uppgifterna har bl.a. varit att planera tidtabellerna och leka med barnen. Det bästa är då barnen själva får delta i verksamheten och man inte behöver tvinga någon till något. Jag tycker att hobbybilens koncept därför är så fint. Det är alltid roligt att komma på jobb då jag vet att mitt arbete får i alla fall ett barn att le.

Med soliga hälsningar, hobbybilens sommarjobbare 2022”

Hobbybilen kör omkring i Kyrkslätt under vardagar till och med 5.8. Du kan delta i Hobbybilens verksamhet då det passar dig bäst, det är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg. Hobbybilens tidtabell hittar du på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen Tidtabellen uppdateras varannan vecka. Ändringar i tidtabellen är möjliga. Följ med aktuell info på Facebook @kirkkonummennuorisojaliikunta eller Instagram @kirkkonumminuorisojaliikunta

 

Välkommen att bekanta dig med hobbybilens verksamhet!

På bilden testar hobbykoordinatorn och sommarjobbaren populära sugkoppsbågskytte.