Välj en sida

Kyrkslätts bibliotek betjänar dig hela sommaren, visserligen för sommaren med sig små förändringar i bibliotekets lånetider och öppethållning. Den förlängda sommarlånetiden på sex veckor är i kraft 29.5.–6.8. Sommarlånetiden gäller för allt material förutom tidningar och nya böcker och filmer som utkommit i år.

Under tiden 19.6–6.8 har vi på huvudbiblioteket i bibliotekshuset Fyyri sommaröppettider.  Huvudbiblioteket håller öppet från måndag till torsdag kl. 9–18 och fredagar samt lördagar kl. 9–15.

Masaby bibliotek har under sommaren normala öppettider. Personalen finns på plats måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 15–20 samt onsdagar och fredagar kl. 10–15. Under hela sommaren kan du också besöka Masaby bibliotek under meröppettiden. Meröppettiderna är alltid de samma, oberoende om det är helg eller inte. Det meröppna biblioteket betjänar dig från söndag till torsdag kl. 7–21 samt fredagar och lördagar kl. 7–18. Kunder som registrerat sig som användare av det meröppna biblioteket kommer in på biblioteket med sitt bibliotekskort och sin PIN-kod. Du kan registrera dig som användare på alla bibliotek i Kyrkslätt.  

Veikkola bibliotek är under sommaren öppet måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 14–19 och på onsdagar och fredagar kl. 10–15. Sommarlördagar fram till slutet av augusti håller biblioteket stängt. 

Bokbussen Ella är på sommarpaus 19.6.–13.8.

Vi önskar dig en solig boksommar!