Välj en sida

Kyrkslätts bibliotek betjänar dig hela sommaren, visserligen för sommaren med sig små förändringar i bibliotekets lånetider och öppethållning. Böcker har en förlängd sommarlånetid på sex veckor 3.6.–4.8. Sommarlånetiden gäller inte böcker för vuxna som utkommit i år.

Under tiden 24.6–4.8 har vi på huvudbiblioteket i bibliotekshuset Fyyri sommaröppettider.  Huvudbiblioteket håller öppet från måndag till torsdag kl. 9–18 samt fredagar och lördagar kl. 9–15.

Masaby bibliotek har under sommaren normala öppettider. Personalen finns på plats måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 15–20 samt onsdagar och fredagar kl. 10–15.

Under hela sommaren kan du också besöka Masaby bibliotek under meröppettiden. Meröppettiderna är alltid desamma, oberoende om det är helg eller inte. Det meröppna biblioteket betjänar dig från söndag till torsdag kl. 7–21 samt fredagar och lördagar kl. 7–18. Kunder som registrerat sig som användare av det meröppna biblioteket kommer in på biblioteket med sitt bibliotekskort och sin PIN-kod. Du kan registrera dig som användare på alla bibliotek i Kyrkslätt.

Veikkola bibliotek är under sommaren öppet måndagar, ti§sdagar och torsdagar kl. 14–19 och onsdagar och fredagar kl. 10–15. Sommarlördagar fram till slutet av augusti håller biblioteket stängt.

Bokbussen Ella är på sommarpaus 17.6.–4.8.

Vi önskar dig en solig boksommar!