Välj en sida

På barnens och ungdomarnas höstlov erbjuder vi bland annat höstlovsläger, matlganingsläger, flerspråkigt läger samt motionsläger. På höstlovet finns det också mycket du kan göra på egen hand, så som verksamhet i ungdomslokalerna, höstlovssysselsättning i biblioteker, badminton och pingis vid Joo.Arena samt Hobbybilsverksamhet. 

Vi ordnar verksamhet i centrum, Masaby och Veikkola. Höstlovsverksamheten i Kyrkslätt ordnas av föreningar och organisationer och Kyrkslätts kommuns fritidstjänster.

Kolla utbudet i broschyren om höstlovsaktiviteter för barn och unga i Kyrkslätt år 2022 (pdf).

Hobbybilen kör igen omkring i kommunen

På höstlovet erbjuder vi också avgiftsfri Hobbybilsverksamhet för barn och unga. Kommunens unika och innovativa Hobbybilsverksamhet tar med sig redskapen och motionsmöjligheterna nära barnen och de unga. Hållplatser är t.ex. skolornas gårdsområden, invånarparker, idrottsplatser och torgområden där det finns plats att spela och leka tillsammans. Verksamhet erbjuds i centrum, Veikkola, Masaby och på glesbygdsområdena. Hobbybilens närmare tidtabell hittar du på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen. Tidtabellen för höstlovet uppdateras senast 5.10.

Ytterligare information i broschyren

Hobbykoordinatorn harrastustoiminta@kirkkonummi.fi