Välj en sida

Arbetena för att ta i bruk skridskoplanerna och skidspåren pågår och de fortsätter i enlighet med rådande väderförhållanden. Vi hoppas på mer snö och köld, så att spåren och isarna kan betjäna kommuninvånarna.

De ivrigaste skidåkarna har redan testat spårnätet, men på den största delen av spårnätet skiner sanden ännu genom snön. Kom ihåg att följa med uppgifterna om underhållet av skridskoplanerna och skidspåren i tjänsten ulkoliikunta.fi.

Skidspåren används vintertid av skidåkare

Vi påminner om att skidspåren som iståndsätts och som är i användning reserveras vintertid endast för skidåkare. Skidsäsongen är kort och vi önskar att fotgängarna hittar nya rutter för sina promenader och att sämjan på idrottsplatserna bevaras.


Ni beaktar väl också § 14 i ordningslagen enligt vilken ägaren eller innehavaren av en hund för bevarande av allmän ordning och säkerhet ska se till att hunden inte kommer ut i skidspår som iståndsatts för allmänt bruk.


Därför ber vi alla motionärer att komma ihåg medmotionärerna och beakta den allmänna säkerheten, precis på samma sätt som i trafiken. Vi önskar att föräldrarna påminner barnen om säkerheten i snölekar och vilka platser man kan leka på. Det är förbjudet att åka pulka på och till skidspåren.

Palautetta ylläpidosta

Voit laittaa kysymyksesi tai palautteesi latujen ja luistelukenttien ylläpitoon liittyen osoitteeseen kunnossapito(a)kirkkonummi.fi

Talvisin yhteistyöterveisin

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä yhdyskuntatekniikan kunnossapitopalvelut