Välj en sida

På höstlovsveckans torsdag 19.10 hålls det efterlängtade evenemanget Aquamania, som är planerat särskilt för barn och familjer. Evenemanget startar kl. 17.00 och slutar kl. 20.30.

Aquamania bjuder på musik och spännande skattjakt där man kan vinna sötsakspriser. I bassängerna finns undervattenstrampoliner, flytande madrasser och mycket annat roligt. Du får hoppa från hopptornsplatserna och klänga i det populära lianrepet. I bassängutrymmet är belysningen dämpad, och bassängernas belysning är på för att skapa stämning. I brottningssalen på övre våningen kan du prova på sumobrottning och ta en lektatuering. Du kan delta i verksamheten på övre våningen före eller efter simningen. Och det bästa är att våra anställda är utklädda till olika slags roliga figurare på evenemanget!

Utöver Aquamania har du på lördag 21.10 och söndag 22.10 kl. 16.30–17.30 en chans att njuta av stämningsfull simning i vår simhall. Under den stämningsfulla simningen är belysningen dämpad, på fönsterbrädena är led-ljus tända, och i bassängområdet spelas avslappnande musik. Detta är ett utmärkt tillfälle att slappna av och njuta av simning i en unik miljö.

Observera att du behöver kunna simma 25 meter för att delta i verksamheten i stora bassängen, och simtiden är 1,5 timmar.

Allt detta enbart för simhallens inträdesavgift! Varmt välkommen att delta i höstlovsevenemangen i vår simhall!