Välj en sida

Sportlovsvecka 8 närmar sig med fart! För barn och unga erbjuds häftig verksamhet av många slag. På kommande bland annat gratis hobbybilsverksamhet, öppna kvällar i ungdomslokalerna och vattendisco i simhallen samt läger och klubbar.

Också sportlovsklubben HIKE ordnas dagtid må 21.2. – fr 25.2.2022. HIKE erbjuder kortvarig verksamhet som riktar sig till 7–11-åringar på Masaby allaktivitetshus (Lingonbacka 7). Du kan anmäla dig till HIKE för 1–5 dagar. I HIKE får du ett glatt och hurtigt humör när du sysslar med superroliga aktiviteter som passar just dig. Under handledning av kunniga handledare kan du pyssla, spela och leka. Handledning i HIKE både på finska och på svenska.

I Veikkola ungdomslokal (Koskisvägen 3) ordnas en Matlagningsverkstad må 21.2. – fr 25.2.2022. I matlagningsverkstaden som riktar sig till 10–13-åringar får du tillaga olika maträtter och bakverk tillsammans med nya vänner. Du kan anmäla dig till matlagningsverkstaden för 5 dagar. Handledningen i matlagningsverkstaden går på finska och svenska.

Anmälan

Anmälan till klubbarna och lägren har börjat på adressen www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi eller per telefon till ungdoms- och idrottstjänsternas kansli tfn 040 126 9404

Avbokningsvillkor

Platserna fylls i anmälningsordning med beaktande av åldersgränserna. Du kan avboka lägerplatsen senast 14.2 före kl. 15.30 genom att ringa till vårt kansli, tfn 040 126 9404. Efter det kan platsen på lägret avbokas endast med läkarintyg, annars uppbär vi hela deltagaravgiften. Alla som anmält sig får ett lägerbrev per e-post i vilket lägerplatsen bekräftas eller det informeras om reservplats.