Välj en sida

Kyrkslättsdagarna 26–28.8.2022 ”Viihtyisästi Kirkkonummella – Trivsamt i Kyrkslätt”

Kyrkslättsdagarna har ordnats sedan 1970-talet, till en början som en bred evenemangshelhet som arrangerats av kommunen, och sedan recessionen på 1990-talet som veckoslutsevenemang i samarbete med många lokala instanser. Pandemisituationen har i ett par år begränsat arrangemang av publikevenemang, men i år ordnas åter många av de bekanta evenemangen på Kyrkslättsdagarna med tivoli, torgevenemang och konserter.

Årets tema är ”Viihtyisästi Kirkkonummella – Trivsamt i Kyrkslätt”. Med detta tema vill vi uppmuntra verksamhet där olika åldersgrupper bjuds in till trevlig samvaro, avkopplande utfärder och stämningsfulla evenemang. Ända från början har idén med Kyrkslättsdagarna varit att öka trivseln i Kyrkslätt. På Kyrkslättsdagarna har man möjlighet att bekanta sig med lokala verksamhetsmöjligheter, tjänster och miljön. Kyrkslätt och Kyrkslättsborna blir bekanta, och uppskattning av närmiljön, de lokala hobbyerna och det lokala arbetet ökar allas trivsel.

Evenemangsutbudet i Kyrkslätts kommuns evenemangskalender

I Kyrkslätts evenemangskalender finns en egen kategori för Kyrkslättsdagarna. Genom att välja den kategorin får man fram alla de evenemang som anknyter till Kyrkslättsdagarna. Bland uppgifterna i kalendern finns också evenemangens adresser och närmare uppgifter om arrangörerna och annan verksamhet som de ordnar.

Kyrkslättsdagarna 2022 i evenemangskalender