Välj en sida

Kom med på Trädgårdens vänners vårtalko på Ragvalds 1.6.2022 kl. 17–19!

Trädgårdens vänners vårtalko hålls på gården vid Ragvalds museums huvudbyggnad onsdag 1.6 kl. 17. Kom med och bekanta dig med växterna i undervisningsträdgården och hjälp till med små vårsysslor på talkot i trädgården. Du får fjällkvanne eller spansk körvel att ta med dig hem.  Klä dig enligt vädret och ta med dig handskar och påsar om du vill ta med dig plantor hem.

Trädgårdens vänner

Om du vill kan du registrera dig för att delta i Trädgårdens vänners försöksbaserade verksamhet. Genom att registrera dig ansluter du dig till sändlistan och kan få skilda meddelanden om tillstånd att samla växter. Trädgårdens vänners verksamhet på Ragvalds museiområde är verksamhet för unga och vuxna där man tillsammans och under ledning av sakkunniga bekantar sig med växterna i traditionslandskapet och hur man använder och identifierar dem.

Ragvalds museiområde

Ragvalds museiområde ligger vid Överbyvägen ca 1,5 km från Kyrkslätts centrum. Parkeringsområdet ligger norr om vägen, talkot ordnas söder om vägen. https://www.kyrkslatt.fi/ragvalds-sv-1  

 Välkommen! Kyrkslätts kommun, kulturtjänster, kulttuuri@kirkkonummi.fi