Välj en sida

Seminariet Business Forum Kyrkslätt för företagare samlar lokala företagare, personer intresserade av företagsverksamhet, producenter av och experter på företagstjänster under samma tak – i år samlas vi över ett viktigt tema:

Nytt lyft för företagsverksamheten!

Evenemanget börjar med kaffeservering kl. 15.30 i restaurang Ervastiina.

Efter kaffeserveringen förflyttar vi oss till Kyrkslättssalen för att höra Kyrkslätts kommundirektör Tarmo Aarnio och kommunutvecklingschef Susanna Hyvärinen berätta om aktuella nyheter i kommunen samt FöretagsEsbos verkställande direktör Virpi Utriainen presentera bland annat de lokala företagstjänsterna med inriktning på inledande och utveckling av affärsverksamhet.

Ordförande för Företagarna i Finland rf Petri Salminen berättar om företagarorganisationens aktuella ärenden bland annat i fråga om kommunsamarbete och intressebevakning för företagare.

Kyrkslätts egen sometrollkarl, SomeMasters Dick Lindertz berättar om sociala mediers betydelse som modern utvecklare av affärsverksamheten.

Som evenemangets huvudtalare hör vi skådespelaren och mångsysslaren, den inspirerade Outi Mäenpää, som talar om konstruktiv kommunikation som möjlighet för lyft av företagsverksamheten. Hennes utbildning omfattar de senaste forskningsuppgifterna inom social neurovetenskap om människans beteende, särskilt i utmanande kommunikationssituationer samt ger konkreta verktyg för konstruktiv kommunikation och hur man leder sig själv och andra.

I slutet av evenemanget finns det möjlighet till fritt nätverkande.

Mer exakt program >>

Evenemanget är gratis och öppet för alla, vi ber om anmälan för serveringen.

Reservera din plats till årets toppevenemang >>

Varmt välkomna alla företagare och företagsintresserade!

Evenemanget ordnas i samarbete med Kyrkslätts kommun och Nylands företagare.

Ytterligare information >>