Välj en sida

I sportlovsbroschyren 2023 har vi samlat information om sportlovsverksamhet för barn och unga. På barnens och ungdomarnas sportlov erbjuds bland annat motionsläger, gymklubb för unga, Aquamania-evenemang, sportlovssysselsättning i biblioteker, verksamhet i ungdomslokalerna samt Hobbybilsverksamhet. 

Vi ordnar verksamhet i centrum, Masaby och Veikkola. Sportlovsverksamheten i Kyrkslätt ordnas av föreningar och organisationer och Kyrkslätts kommuns fritidstjänster.

Kolla utbudet i broschyren om sportlovsaktiviteter för barn och unga i Kyrkslätt år 2023 (pdf).

Hobbybilen kör igen omkring i kommunen

På sportlovet erbjuder vi också avgiftsfri Hobbybilsverksamhet för barn och unga. Kommunens unika och innovativa Hobbybilsverksamhet tar med sig redskapen och motionsmöjligheterna nära barnen och de unga. Hållplatser är t.ex. skolornas gårdsområden, invånarparker, idrottsplatser och torgområden där det finns plats att spela och leka tillsammans. Verksamhet erbjuds i centrum, Veikkola, Masaby och på glesbygdsområdena. Hobbybilens närmare tidtabell hittar du på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen. Tidtabellen för höstlovet uppdateras senast 13.2.

 

Ytterligare information i broschyren

Hobbykoordinatorn harrastustoiminta@kirkkonummi.fi