Välj en sida

Rekryfestivalen hålls i höst igen, och planeringen har redan börjat. Evenemangsdagen är tisdag 10.10.2023 kl. 10–14. Evenemanget är avgiftsfritt.

Kyrkslätts kommuns livskraftsenhet, Navigatorn i Kyrkslätt, Västra Nylands välfärdsområde / Sysselsättningstjänsterna Toimari, Nylands TE-byrå och Life in Kirkkonummi ordnar i samarbete Kyrkslätts Rekryfestival i Kyrkslätts bibliotekshus Fyyri (Kyrktorget 1, 02400 Kyrkslätt).

På evenemanget utlovas bland annat diskar och informationsinslag om arbetssökning, studier, företagsamhet, tjänsten Navigatorn som är riktad till de unga samt om Sysselsättningstjänsterna Toimari. Vid diskarna har arbetssökandena och arbetsgivarna möjlighet att träffas och diskutera sysselsättningsmöjligheter.

Tidigare gånger då Kyrkslätts Rekyfestival har ordnats har det deltagit rekryterande arbetsgivare, arbetssökande, producenter av sysselsättningstjänster och läroanstalter. På festivalen har man också berättat om att bli företagare och om möjligheterna till småföretagsamhet. I programmet ingår också intressanta informationsinslag om aktuella teman och tillgängliga sysselsättningstjänster.

 

Ytterligare information: katja.harri(a)kirkkonummi.fi / www.kyrkslatt.fi/kyrkslatts-rekryfestival