Välj en sida

Anmälan till Medborgarinstitutets kurser för läsåret 2022–2023 börjar onsdag 1.6 kl. 11 på adressen opistopalvelut.fi/kirkkonummi. Kursutbudet finns redan på den här adressen och ytterligare information om anmälan finns på medborgarinstitutets webbplats kyrkslatt.fi/medborgarinstitutet.

– Genom att ändra anmälningstiden förbättrar vi kursdeltagarnas möjlighet att anmäla sig i lugn och ro under sommaren till våra kurser. När du hittar en kurs som passar dig kan du anmäla dig redan nu och på det här viset kan du planera din tidtabell för hösten mer flexibelt, berättar rektor Satu Ylönen.

Vi erbjuder även det här läsåret hundratals meningsfulla och trevliga kurser, välkommen med!

Den tryckta studieguiden publiceras i början av juli

Den tryckta studieguiden publiceras i början av juli och delas ut i samband med gratistidningarna till hushåll i Kyrkslätt första veckan i augusti. Studieguiden finns under juli månad också på biblioteken i Kyrkslätt, Kommunhuset och Luckan.

Medborgarinstitutet i Kyrkslätt är ett tvåspråkigt institut som är öppet för alla och som ordnar undervisning på mer än 40 undervisningsställen i Kyrkslätt och Sjundeå. Medborgarinstitutet ordnar undervisning i språk, konst, handarbete, samhälleliga ämnen, informations- och kommunikationsteknologi, hälsa och välfärd samt motion och dans. Dessutom kan du vid institutet avlägga studiehelheter inom öppna universitetet samt delta i undervisning i barnens handarbetsskola i enlighet med grunderna i läroplanen för grundläggande konstundervisning.