Välj en sida
kirkkonummi

Vikariat inom svenska småbarnspedagogiken

Inom småbarnspedagogiken i Kyrkslätt har vi ofta behov av vikarier. Vikariat erbjuds på olika daghem och deras längd varierar från en dag till flera månader. Vid anställning av vikarier använder vi Kuntarekrys elektroniska vikarieregister. Vikarieregistret är ett effektivt system för  daghemsföreståndare som snabbt behöver inhoppare men också för vikarierna som lätt själv kan uppdatera sin situation och information om möjligheter till att vikariera. Som vikarier anställer vi också obehöriga sökande. 

Nu önskar vi att att du som vill ställa upp som inhoppare registrerar dig i vår vikariepool. Detta gör du genom att fylla i ansökan korttidsvikariat inom småbarnspedagogiken på kuntarekry. I ansökan kan du specificera dina vikarieönskemål vad gäller daghem och närmare tidpunkter du har möjlighet att ställa upp. Efter att du skickat in din ansökan kontaktas du av en daghemsföreståndare som önskar höra mera om dig och dina möjligheter att fungera som inhoppare. Hen skriver in dina specificerade önskemål i vårt vikarieregister.

När en daghemsföreståndare sedan står inför ett vikariebehov kommer du ifall du enligt registret är tillgänglig att få ett meddelande per sms som skickas till flera sökanden samtidigt. Ifall du vill ta emot platsen svarar du på meddelandet så fort som möjligt. Om någon annan hann ta emot platsen före dig, får du meddelande om att uppgiften redan har blivit tillsatt.

Vi ser framemot att höra från dig, fyll i ansökan här på kuntarekry!