Välj en sida
kirkkonummi

Navigatorn Kyrkslätt

En plats för alla under 30-åringar där man får gratis hjälp och stöd för många slags ärenden, t.ex. studier, sysselsättning och boende.

Vad är Navigatorn?
Navigatorn är plats som är avsedd för alla som är under 30 år där man får gratis hjälp och stöd för många slags ärenden från studier och sysselsättning till boende och allt däremellan.

Till Navigatorn är du välkommen som du är, oavsett din situation!

Vad handlar det egentligen om?
Är du utan bostad, studieplats, jobb, kompisar eller hobbyer? Känner du ångest för någonting, undrar du över någonting eller skulle du helt enkelt vilja prata med en pålitlig vuxen? Oavsett din situation lönar det sig alltid att besöka Navigatorn!

Navigatorerna ligger i olika delar av Finland, och där får alla under 30-åringar gratis hjälp och stöd för många slags ärenden, t.ex. för att söka studieplats eller jobb. Du är välkommen till Navigatorn oavsett om du kommer ensam, tillsammans med dina föräldrar eller din kompis, med eller utan tidsbokning.

När du kommer till Navigatorn behöver du inte veta vilken som är den rätta instansen som sköter dina ärenden eller av hurdan yrkesperson du får hjälp för dina problem. Det räcker med att du hittar den närmaste Navigatorn och stiger in. De yrkeskunniga på Navigatorn kan säkert hjälpa dig framåt. 

Ohjaamo Kirkkonummi – Navigatorn Kyrkslätt är ett ESR-finansierat utvecklingsprojekt som administreras av Kyrkslätts kommun och som anknyter till främjande av sysselsättning och kunnande samt socialt engagemang. Målet med projektet är att inleda och förankra Navigator-verksamheten på Kyrkslätts område. Projektperioden 1.1.2019–31.12.2020.

Ytterligare information: www.kyrkslatt.fi/navigatorn

Förhållanden

Kunderna är under 30 åriga kyrkslättbående.