Välj en sida
kirkkonummi

taiteesta. -podcast

taiteesta. podcast behandlar aktuella och tidlösa teman inom konst och kultur på ett analytiskt men avslappnat sätt. Bland gästerna finns några av de mest intressanta talarna och experterna i den finska konstdebatten. Att prata om konst är ibland svårt och skrämmande; Toivo Hursti, redaktör för taiteesta. podcast, kommer att ställa de hetaste frågorna och göra vilda misstag för dig.

taiteesta. är kyrkslättbornas egen konstpodcast, som tar de mest intressanta ämnena, de mest lysande experterna och de hetaste debattpunkterna i den finska konstdebatten till trumhinnorna hos invånarna i området.

I podcasten utforskar journalisten Toivo Hursti och en expertpanel av gäster frågor som konstbegreppet, förhållandet mellan artificiell intelligens och konst, och kroppslighet av konstupplevelsen. Om du är sugen på att prata om konst har du kommit till rätt ställe.

Podcasten finns på nästan alla de vanligaste plattformarna, inklusive Spotify, Apple Podcast och snart Supla. Alla avsnitt kan också hittas på den här sidan.

Obs! innehåll endast på finska

Introduktion till serien (på finska):