Välj en sida

Söker du en arbetstagare till ett arbete? Har du utmaningar med att hitta en lämplig person? Anmäl dig till höstens Rekryfestival!  

Kyrkslätts Rekryfestival ordnas redan för sjätte gången onsdag 25.9.2024 på bibliotekshuset Fyyri (Kyrktorget 1, 02400 Kyrkslätt) och planeringen är redan i full fart. Det avgiftsfria evenemanget ordnas i samarbete med Kyrkslätts kommuns livskraftsenhet, Navigatorn i Kyrkslätt, Västra Nylands välfärdsområde / Sysselsättningstjänsterna Toimari, Nylands AN-byrå, Luksia och Life in Kirkkonummi. 

På evenemanget finns det bland annat utställningsbord och informationsinslag om arbetssökning, studier, företagsamhet, tjänsten Navigatorn, som är riktad till ungdomar, samt Sysselsättningstjänsterna Toimari. På Rekryfestivalen har arbetssökandena och arbetsgivarna också en utmärkt möjlighet att träffas, bilda nätverk och diskutera eventuella sysselsättningsmöjligheter. 

I evenemanget har det tidigare år har deltagit rekryterande arbetsgivare, arbetssökande, producenter av sysselsättningstjänster och läroanstalter. På Rekryfestivalen har man också till exempel berättat om att bli företagare och om möjligheterna till lättföretagande. Dessutom har intressanta informationsinslag och inlägg om aktuella teman ingått i evenemangets program. 

Anmäl dig senast 18.8.2024, för antal platser är begränsat.

Anmäl dig här.

Mer information om Rekryfestivalen: www.kyrkslatt.fi/kyrkslatts-rekryfestival