Välj en sida

Hobbybilen, som erbjuder mångsidig och inspirerande hobbyverksamhet, kör igen runt om i Kyrkslätt. Barn, unga och deras vårdnadshavare besöker dagligen hobbybilen där den stannar. I bilen finns säkert något för envar. Besökarnas favoriter är bl.a. Easyroller-bilarna, hoppkäpparna, elsparkcyklarna och sugkoppsbågskyttet. Ungdoms- och idrottstjänsternas sommarjobbare berättade sina tankar kring hobbybilens verksamhet:

”Hej! Jag har nu sommarjobbat i hobbybilen i två veckors tid. Veckorna har gått mycket fort och jag har trivts jättebra i bilen. Arbetsdagarna är fulla av roliga stunder med barn och unga och med mina arbetskompisar. Min uppgiftsbeskrivning är mycket mångsidig så man hinner inte få tråkigt under dagens lopp.

Det bästa med detta sommarjobb är att se människor njuta av att göra olika aktiviteter tillsammans. Det är också härligt att få respons av barn och vuxna om hur roligt det är att hobbybilen är på plats. Jag tycker att det här sommarjobbet är väldigt givande på många olika sätt. Det är kul att komma på jobb då man vet att varje arbetsdag är lite annorlunda än den föregående.

Med sommarhälsningar, hobbybilens sommarjobbare 2024

Hobbybilen inledde sin sommarturné 3.6 och verksamheten pågår varje vardag t.o.m. början av augusti. Hobbybilsverksamheten är gratis och fordrar ingen förhandsanmälan. Du kan delta då det passar dig. Hobbybilens tidtabeller för juni hittar du på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen.

Vi uppdaterar tidtabeller för juli och augusti på webben senare i juni. Tidtabellerna kan dock ändra, så följ med den aktuella informationen på Facebook @kirkkonummennuorisojaliikunta eller Instagram @kirkkonummennuorisojaliikunta